Çorum'daki patlamanın ardından bina drone ile görüntülendi

Çorum'da 1 kişinin öldüğü, 33 kişinin yaralandığı doğal gaz patlamasının yaşandığı evde ve binada oluşan hasarın büyüklüğü drone görüntüleri ile gözler önüne serildi.

Son Güncelleme:

Olay, dün öğle saatlerinde Çorum il merkezi Osmancık Caddesi'ndeki Hilal Apartmanı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, binanın 3'üncü katında bulunan evde doğal gaz kaynaklı bir patlama meydana geldi.

Çorumgaz firmasının sorumlu doğalgaz şirketi olduğu Çorum'da yaşanan patlamada 1 kişi hayatını kaybederken 33 kişi yaralandı.

Hastanelerde tedavi altına alınan yaralılardan 30'u yapılan tedavisinin ardından taburcu edildi. Tedavisi süren 3 vatandaşın ise hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Çorum Belediyesi ekipleri patlamanın yaşandığı alanda çalışmalarını sürdürürken bir yandan da hasar tespit çalışması başlatıldı. Patlamanın yaşandığı evde, binada ve sokakta oluşan hasar, drone ile havadan çekilen görüntüler hasarın büyüklüğünü gözler önüne serdi.

Düğünde damada yazılı çelenk şakası İnşaat işçilerinden kar altında horon Gölhisar Gölü sazlığında yangın Kar nedeniyle kayganlaşan yolda kazalar kamerada Sosyal medyada terör örgütü propagandasına operasyon Kar yağışının etkili olduğu Ordu beyaza büründü