Çöken tavanda asılı kalan işçinin görüntüleri gündem oldu

Nevşehir'de ilginç anlar kameraya yansıdı. Endeks okuma işi yapan çalışan, yanlış kapıdan girince çöken tavan arasında kaldı. Düşme anı da kameraya yansıdı.

Son Güncelleme:

Nevşehir’de elektrik sayaçlarından endeks okuma işi yapan bir çalışan, yanlış kapıdan girince çöken asma tavanda asılı kaldı. Medaş çalışanının aşağı düşme anı ise iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Dükkandaki iş yeri sahibi ve müşterisi, bir anda tavandan düşen adamı görünce neye uğradıklarına şaşırdı.

İşletme sahibi Fehmi Menekşe yaptığı açıklamada, "Olay anında ben dışarıdaydım. Bir görevli elektrik sayaçlarını okumak için yukarı gitmiş. Orası depoydu. Klima için gelenler kapıyı açık bırakarak gitmişler. Medaş görevlisi de kapıyı açık görünce içeri girmiş. Ortam karanlık olduğu içinde bir anda asma tavandan aşağıya düşmüş.

Personel çok korktu. Ama şükürler olsun herhangi bir yaralanma olmadı” ifadelerini kullandı.

İstanbul Boğazı’ndan geçen yüzer havuz havadan görüntülendi Narin'in mezarına ziyaretçi akını Antalya'nın eşsiz güzellikteki koyları, hayran bırakıyor Van’ın yıpranan kilimleri hediyelik eşyaya dönüştürülüyor Doğa harikası şelaleyi yok ettiler 85 yaşındaki Rizeli Mustafa dede 1973 model klasik arabasına gözü gibi bakıyor