Cibaliye Kampı'na saldırıdan korkunç görüntüler!

Cibaliye Kampı'na saldırıda hayatını kaybedenler ve yaralananlar Endonezya Hastanesi'ne götürüldü.

Son Güncelleme:

İsrail'in Cebaliye Kampı'na düzenlediği saldırılarda onlarca Filistinli hayatını kaybetti.

İsrail’in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları, 25. gününde de devam ediyor. İsrail’in hava saldırıları düzenlediği Cebaliye Kampı'nda saldırılar sebebiyle yaralanan ve hayatını kaybeden Filistinliler İsrail’in çevresini yoğun bombardımana tuttuğu ve boşaltılmasını istediği Gazze’nin kuzeyindeki Cebaliye’de bulunan Endonezya Hastanesi'ne getiriliyor.

Cebaliye Kampı'na düzenlenen saldırılarda onlarca Filistinli hayatını kaybederken Endonezya Hastanesi'ne ulaşan cansız bedenler kefenlenerek hastane morgunun önüne dizildi.

CİBALİYE'DEN KORKUNÇ GÖRÜNTÜLER...

İsrail'in Cibaliye mülteci kampına düzenlediği saldırıda en az 400 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı.

İsrail'in Gazze'ye saldırıları 7 Ekim'den bu yana şiddetlenerek devam ediyor. İsrail'in Gazze'deki Cebaliye mülteci kampına düzenlediği hava saldırısında en az 400 kişinin hayatını kaybettiği, çok sayıda kişinin de yaralandığı açıklandı. Gazze Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamada kayıpların Baptist Hastanesi katliamından daha ağır olabileceği duyuruldu.

GAZZE'DE ŞİDDETLİ ÇATIŞMALAR!

İsrail ordusu, kara birliklerinin abluka altındaki Gazze Şeridi’nin iç kesimlerinde, Filistinli gruplarla “şiddetli çatışmalara” girdiğini bildirdi.

Ordudan yapılan yazılı açıklamada, askerlerinin son birkaç saat içerisinde Gazze’nin iç kesimlerinde şiddetli çatışmalara girdiği belirtildi.

Açıklamada, İsrail’in kara ve hava birliklerinin Hamas’ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugaylarına ait mevzi ve tanksavar füzesi birliklerinin vurulduğu ifade edildi.

Söz konusu çatışmaların Gazze Şeridi’nin hangi bölgesinde yaşandığına ilişkin ise bilgi verilmedi.

Kaynak: Haber Global TV

Başına soda şişesi isabet eden kadının mucize kurtuluşu Freni boşalan tır denize düştü Fethiye'de "Arabasız Gün" etkinliği Diyarbakır'da şiddetli sağanak ve fırtına Damada arkadaşlarından şok baskın Trabzon'da sel sonrası yaşanan heyelan kamerada