CHP'de sular durulmuyor... Adaylar yerine yumruklar konuştu

CHP’nin DEM Parti ile ittifak yaptığı Mersin’de CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer arasında gerilim yaşandı. Miting sırasında çıkan kavgada Seçer'in yanındakiler Ali Mahir Başarır'a yumurta fırlattı.

Son Güncelleme:

Yerel seçime günler kala CHP'deki tartışma ve gerilimler büyüyor. Daha önce aday listeleri yüzünden sık sık karşı karşıya gelen CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer bu kez Anamur'da tartıştı.

Anamur Belediye Başkan adayının mitinginde başlayan sözlü tartışma kısa sürede büyüdü. İddiaya göre Seçer'in taraftarları Ali Mahir Başarır'a saldırdı. Başarır'a yumurta fırlatılması üzerine iki grup yumruklu kavgaya tutuştu.

Gerilim çevredekilerin araya girmesiyle daha fazla büyümeden sonlandı.

Yücel Arzen'den 19 Mayıs marşı Afrika'dan gelen ilginç görüntü tartışma konusu oldu: Hayvanlar hareketsiz kaldı Ağaçtayken insanlara yakalanan anakonda ne yapacağını şaşırdı! Sahibinin her dediğini dinleyen eğitimli kuzu sosyal medyayı salladı Bozayının orman gezintisi fotokapana yansıdı Diri diri toprağa gömüldü, 4 gün sonra böyle çıkarıldı