Cezaevinden Cihantimur'a yalanlama: Kağıt da oynuyor görüntülü de konuşuyor

Ehliyetsiz şekilde kullandığı araçla Oğuz Murat Aci'nin ölümüne sebep olan Timur Cihantimur'un ABD'de tutuklu bulunduğu cezaevinden şartların kötü olduğuna ilişkin yalanlama geldi. Cezaevi yönetiminin paylaştığı yazıda Cihantimur'un hem kağıt oynayıp hem de görüntülü konuşabildiği aktarıldı.

Son Güncelleme:

1 Mart günü ehliyetsiz bir şekilde kullandığı araçla Oğuz Murat Aci'nin ölümüne sebep olan, ardından annesi Eylem Tok ile birlikte Mısır üzerinden Amerika Birleşik Devletleri'ne kaçan Timur Cihantimur'un cezaevinde kötü şartlar altında kaldığı iddiasına cezaevinden yalanlama geldi. 2 sayfalık bir açıklama yapan cezaevi yönetimi daha önce avukatların şimdi de anne Eylem Tok'un dile getirdiği iddiaları Cihantimur'un sosyal yaşantısına dair bilgiler vererek çürüttü.

Bununla birlikte Timur Cihantimur'un son derece rahat bir ortamda kağıt oyunları oynadığı ve haftada 3 gün yakınlarıyla video konferans yöntemiyle görüştüğü belirtildi. Bunun yanı sıra cezaevi yönetimi belirli saatlerde kitap okuma zamanının tanındığını açıkladı.

10 keçisi tüfekle vurulan çoban: "Ne istediniz gebe hayvanlarımdan, içim yanıyor" Tek katlı bina yaşlı adamın üzerine böyle çöktü! ‘Şehit Kokusu’ adını verdiği parfümü satan işletmeye ceza Şehit Polis Şeyda Yılmaz’ın eşi: “Şehitlerimizi unutmayalım” Fatih’te cam çerçevenin adamın üzerine düştüğü o anlar kamerada La Casa de Papel'in Berlin'i Pedro Alonso, İstanbul'da görüldü