Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum: "Hızlıca yaralarımızı saracağız"

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, devam eden orman yangınlarına ilişkin konuştu. Antalya ve Muğla yangınlarında verdikleri sözleri tuttuklarını belirten Kurum, "Bu yangınlarda da hızlıca yaralarımızı saracağız" dedi.

Son Güncelleme:

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, devam eden orman yangınlarına ilişkin konuştu. Daha önce Antalya ve Muğla yangınlarında verdikleri sözleri tuttuklarını belirten Kurum, "Vatandaşlarımız müsterih olsun. Biz Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde her yangında, depremde, selde milletimizi yalnız bırakmadık. Ve milletimize sözler verdik. Antalya, Muğla yangınlarında, tarihimizin en büyük yangınlarında hamdolsun sözümüzü tuttuk. Bu yangınlarda da inşallah hızlıca yaralarımızı saracağız" şeklinde konuştu.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır'dan Mardin'de Togg ile şehir turu Tekirdağ'da Sıla bebek ve Narin Güran protestosu Kilis'te sıkı denetim: Okullar bölgesi için yakın markaj Alevler pencerelerden taştı, mahallede panik yaşandı Camiden ayakkabı hırsızlığı güvenlik kamerasında Bilecik'te toplanmayan çöpler vatandaşları çileden çıkardı