Çelik balyaların arasına saklanan yılan fabrika sahibinden kaçamadı

Sakarya'nın Arifiye ilçesinde fabrika sahibi Hüseyin Çodur (40), 1,5 metre uzunluğundaki yılanı yakalayıp, boynuna ip bağlayıp, video çektikten sonra doğaya bıraktı.

Son Güncelleme:

Sakarya'nın Arifiye ilçesinde metal ve çelik üretimi yapılan bir fabrikaya girip, çıkan bir yılanı fark eden fabrika sahibi Hüseyin Çodur, hayvanı yakaladı. Çodur, 1,5 metre uzunluğundaki yılanın boynuna ip bağladı, ardından o anları cep telefonu kamerası ile görüntüledi.

Çodur, bir süre sonra yılanı fabrika civarındaki çalılıklara bıraktı. Hüseyin Çodur, "Çelik balyaların arasında yakaladık. Tasmasını takıp, biraz gezdirdik. Solucanla besledik, suyunu verdik, tekrardan doğaya bıraktık" dedi.

Giresun'da kayıt altına alınan askeri kamuflaj desenli mekik kelebeği ilgi odağı oldu Muğla'da nesli tükenme tehlikesi altında olan yaban hayvanları gözlemlendi Mide bulandıran görüntüler: Yemek ve tatlıların içinden böcekler çıktı! Fatih'te İSKİ'ye ait su borusu patladı: Su metrelerce havaya fışkırdı 82 yaşındaki kadın damatsız düğün yaptı Edirnekapı Surları girişe kapatıldı