Çekmeköy'de güvenlikli siteden 90 bin TL'lik motosikleti 30 saniyede çaldılar! O anlar kamerada

İstanbul Çekmeköy'de güvenlikli bir sitenin demir kapısını kırarak içeri giren hırsızlar 90 bin TL değerindeki motosikleti çaldılar. Hırsızlar kayıplara karışırken, motosikletin çalındığı anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Son Güncelleme:

Olay, geçtiğimiz gece 03.00 sıralarında Çekmeköy Taşdelen’de güvenlikli bir sitede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz kasklı 4 hırsız gözlerine kestirdikleri yaklaşık 90 bin lira değerindeki motosikleti bulunduğu güvenlikli sitenin demir kapısını kırarak park halindeyken çaldı. Kırdıkları kapıdan 90 bin lira değerindeki motosiklet ile ayrılan hırsızlar kayıplara karıştı. Yaşanan hırsızlık anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Polis olayla ilgili çalışma başlattı.

Kaynak: İHA

Gezintiye çıktığı kayığına atlayan ilginç canlı şaşırttı Bebek için endişelenen kedinin yaptıkları izlenme rekoru kırdı Bahçede koşuşturduğunu görenler şaşırdı, yemek arayan tilki kamerada Bu tosunun fiyatı da ağırlığı da bir otomobil kadar: Tam 1,6 ton Kış uykusundan uyanan ayılar arı kovanlarını parçaladı organik balı yedi Yanına kadar gelen sincabı elleriyle besledi