Çanakkale'yi sel vurdu! İşte mahşer yeri gibi görüntüler

- Valilik koordinasyonunda tüm kurumlar teyakkuzda

Vali Aktaş, il genelinde olumsuz hava koşulları nedeniyle Valilik koordinasyonunda ilgili kurum ve kuruluşların temsilcilerinin, 24 saat esasına göre çalışmalarına devam ettiği İl Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi'ni ziyaret etti.

AFAD İl Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda Türkiye Afet Müdahale Planı (TAMP) İl Afet Müdahale Planı Afet Grupları temsilcileriyle bir arayan gelen Aktaş, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bilgilendirme toplantısında, il genelini olumsuz etkileyebilecek meteorolojik olayların meydana gelmesi halinde genel hayatı kısmen veya tamamen etkileyecek durumlarda, kurum ve kuruluşlarca alınacak tedbirler ve önlemler değerlendirildi.

Vali Aktaş, ildeki olumsuz hava koşullarının bir süre daha devam edeceğini belirterek, hem kamu kurum ve kuruluşlarının hem de vatandaşların tedbirli olmalarını istedi.

İl genelinde olumsuz hava koşullarına karşı gerekli tüm önlemlerin alındığı, yağışların yol açabileceği olumsuzluklara anında müdahale etmek amacıyla mesai saati gözetmeksizin ilgili tüm kamu kurum ve kuruluş ekipleri teyakkuz halinde çalışmalarına hız kesmeden devam ettiği bildirildi.

Kaynak: AA