Çanakkale'deki kadın cinayetiyle ilgili kan donduran detay! Katledildikten sonra cinsel saldırıya uğramış

Çanakkale'nin Biga ilçesinde boşanma aşamasındaki eşini boğarak katleden Fırat Yıldızhan ile olay esnasında yanında bulunan kardeşi Yağız Yıldızhan'ın yargılanmasına başlandı. Yapılan duruşmada, maktulün katledildikten sonra tecavüze uğradığına dair Adli Tıp raporu da dosya arasında yer aldı.

Son Güncelleme:

Çanakkale'de eşini canice öldürdükten sonra hafriyat alanına gömen tutuklu sanık ile olay esnasında yanında bulunan ve maktulü gömmesine yardımcı olan kardeşi ilk kez hakim karşısına çıktı.Duruşmadaki savunmasında tutuklu sanık Fırat Yıldızhan, “Gergin bir şekilde tartışmaya başladık. Sinirlenince önce boynuna yapıştım. Daha sonra ipi alarak boynuna dolayıp sıkmaya başladım. Çok kısa sürede Saliha'nın öldüğünü fark ettim” dedi. Tutuklu sanıklar Fırat Yıldızhan ile kardeşi Yağız Yıldızhan'ın (20) tutukluluk halinin devamına karar verildi.

Maktulün ailesinin Avukatı Ahmet Erzi, “Saliha Gizem boşanmak üzere olduğu Fırat Yıldızhan ve kardeşi Yağız Yıldızhan tarafından öldürülmüştü. İlk duruşması bugün yapıldı. Yapılan duruşmada maktulün ölümünden sonra tecavüze uğradığına dair Adli Tıp raporu da dosya arasında yer aldı” dedi.