Çamaşır makinesini çalıştırmadan önce içine bulaşık süngeri koyun! Makineden çıkan kıyafetlerden gözünüzü alamayacaksınız

Çamaşır makineleri her ne kadar temizliği sağlama amacıyla kullanılan beyaz eşyalar olsa da bazen tek başına yetersiz kalabilir. Bu noktada bazı pratik temizlik yöntemlerinden yararlanabilirsiniz. Çamaşır makinesine bulaşık süngeri eklediğinizde sonuçları sizi çok şaşırtacak.

Son Güncelleme:

Çamaşır makinelerinde yıkanan kıyafetlerimizin bazen tam anlamıyla temizlenmediğine şahit olabiliriz. Makinede yıkadığımız kıyafetlerde kalan kıl, tüy ve saç gibi pek çok madde hem makinenin sağlığına zarar verir hem de kıyafetlerin tam anlamıyla temizlenmesine engel olur. Çamaşır makinelerini korurken kıyafetlerin ilk günkü kadar temiz yıkanmasına yardımcı olacak bazı temizlik önerileri ise doğal yöntemler ile mevcuttur. 

Kıyafet temizliğinin püf noktası olarak bilinene bu doğal yöntemler arasında bulaşık süngeri kullanımı geliyor. Çamaşır makinesine 1 adet bulaşık süngeri eklediğinizde ve makineyi bu şekilde çalıştırdığınızda etkileri sizi çok şaşırtacak. İşte çamaşır makinesine bulaşık süngeri konulmasının nedeni: