Büyük Taarruz’un 100’üncü yıl dönümünde 4 bin Mehmetçik Davraz’a tırmandı

Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığınca, Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında; Isparta'da “Şehitlere Saygı Davraz Dağı Tırmanışı” gerçekleştirildi.

Son Güncelleme:

Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığınca, Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında; Isparta, Burdur ve Eğirdir garnizonunda görevli personelin katılımı ile “Şehitlere Saygı Davraz Dağı Tırmanışı” gerçekleştirildi. Dağın zirvesine ulaşan Mehmetçikler hep birlikte komando marşını söyledi.

4 BİNDEN FAZLA PERSONEL KATILDI

Tırmanışa ilişkin görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Milli Savunma Bakanlığı, “Büyük Taarruz'un 100'üncü yıl dönümünde gerçekleştirilen ve 4 binden fazla personelin katıldığı tırmanış, bu zamana kadar Davraz Dağı zirvesine yapılmış en kalabalık tırmanış oldu. Aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle yâd ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

Van'dan yola çıkan göçmen kaçağı dolu tır Sakarya'da yakalandı Kahve gibi içilebilen çedene tozu 400 liradan alıcı buluyor Yılanların en uysalı, Tunceli’de görüntülendi Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit edilen polis, Şeyda Yılmaz’ın ailesi ile telefonda görüştü Manisa'da sağlıksız şartlarda salça üreten firmanın faaliyetleri durduruldu Midesinden çıkanlar şoke etti "İlginç bir vaka"