Bursa'da kuraklıkla nasıl mücadele ediliyor?

Ocak ayında yurt genelinde sıcaklık, geçen yıllara göre daha yüksek seyrediyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, şehirde kuraklığa karşı mücadeledeki son durumu Haber Global'e anlattı.

Son Güncelleme:

Hem İstanbul'da hem diğer kentlerde susuzluk tedirginliği başladı. Yaşanan kuraklık Bursa'da bulunan Türkiye'nin 5. büyük gölü olan İznik Gölü'nü de etkilemişti.

Peki Türkiye'nin önemli sanayi bölgelerinin bulunduğu, longoz ormanları ve biyolojik çeşitliliğiyle önemli bir yere sahip Bursa'da durum nasıl? Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, şehirde kuraklığa karşı mücadeledeki son durumu Haber Global muhabiri Mehmet Altunışık'a anlattı.

Kaynak: Haber Global TV

Yer Edirne: Ceviz büyüklüğünde dolu zor anlar yaşattı Antalya'da çalılıkta başlayan yangında ev küle döndü "Oturup biraz soluklanayım" diyen maymunun kral kobrayla dalga geçtiği anlar viral oldu Filmlerde bile rastlanılmayacak olay gerçek oldu: Kocaman balığı elleriyle... Alaçatı'da dondurma krizi! İşletme sahibi konuştu İstanbullular bu saatlere dikkat: Kuvvetli sağanak bekleniyor, dolu ve hortum riski var!