Bursa'da elektrikli bisiklet sürücüsünün havaya uçtuğu anlar kamerada

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada hafif ticari araç ile çarpışan elektrikli bisikletin sürücüsü yaralandı. Kaza anı bir işyerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Son Güncelleme:

Olay Süleymaniye mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde meydana geldi. İstiklal Caddesi üzerinde seyir halinde olan hafif ticari araç, Altay caddesin çıkan elektrikli bisiklet ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle havalanan bisiklet sürücüsü yere düşerek yaralandı. Kazanın ardından yaralı, gözyaşı dökerek acılar içinde ambulans bekledi. Yaralı olay yerine sevk edilen Ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza anı bir işyerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İHA

Esad'ın kimyasal silah deposu ilk kez görüntülendi Esad'ın kimyasal silah deposu ilk kez görüntülendi Sahurda nasıl beslenmeli? Şaşırtan anlar: Amazon Ormanları'ndaki kabile Türkiye'ye böyle geldi Sahibi gözlerine inanamadı: Bir ayağında 7 tırnak var Çanakkale'de 8 metrelik yılan sosyal medyayı salladı: Çok da kalın Kafasında bidon ile günlerce bekleyen köpeğin içler acısı hali