Bursa'da bir genç, mağaza önünde sergilenen ısıtıcıyı çaldı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir genç, yolda yürüdüğü esnada bir mağazanın önünde sergilenen ısıtıcıyı çaldı. Gencin kimliğimi tespit etmek için çalışma başlatıldı.

Son Güncelleme:

Hırsızlık olayı, 6 Kasım saat 12.00 sıralarında Bursa Orhaniye Mahallesi Ankara Caddesi’nde meydana geldi.

Ev eşyaları satan bir mağazanın önünde, kutulu halde sergilenen ısıtıcılardan biri, yoldan geçen kişi tarafından çalındı. O anlar çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, kaldırımda yürüyen şüphelinin mağaza önünde duran ısıtıcı kutusunu kucaklayarak yoluna devam ettiği görüldü. Şüphelinin rahat tavırları da kameraya yansıdı.

Mağaza yöneticilerinin şikayeti üzerine, polis, şüphelinin kimliğini tespit etmek üzere çalışma başlattı. 

ÇOCUKLARIN MOTOSİKLETİ 45 METREDEN DÜŞTÜ: KAZADA 1 ÖLÜ, 2 YARALI

Konya'da yaklaşık 45 metreden düşen motosikletteki Yasin Gök (13) öldü, Veli Buğra Gözel (13) ve Soner İşcan (13) yaralandı.

Kaza, dün saat 21.30 sıralarında Selçuklu ilçesi Sille Ak Mahallesi Bağyolu Sokak’ta meydana geldi. Henüz sürücüsü belirlenemeyen plakasız ve şase numarası kazınmış motosiklet, 45 metreden aşağı düştü. Korkunç kazada, motosikletteki Yasin Gök, Veli Buğra Gözel  ve Soner İşcan yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılardan Veli Buğra Gözel, Konya Şehir Hastanesi’ne, Soner İşcan ve Yasin Gök ise Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Yasin Gök, doktorların tüm çabasına karşın hayatını kaybetti.

Diğer 2 kişinin sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi. 

Kaynak: DHA

Sonraki Haber