Bursa'da 200 tonluk gemiyi böyle karadan yürüttüler

Bursa'nın Karacabey ilçesinde bir atölyede imal edilen 200 tonluk dev balıkçı teknesi karadan yürütülüp sahile taşındı. 1 vinç, 3 kepçe ve 3 traktörün yanı sıra 40 kişilik ekiple yapılan çalışma ile dev tekne, adeta santim santim itilerek balıkçı limanına çekildi.

Son Güncelleme:

Kurşunlu Mahallesinde Gökmen Civelek’e ait atölyede yapılan dev balıkçı teknesi, tıpkı İstanbul’un Fethi’ndeki gibi karadan yürütülerek liman sahasına getirildi. 40 kişilik bir ekibin yanı sıra 1 vinç, 3 kepçe ile 3 traktörün 10 saatlik bir çalışmasıyla limana çekilen 200 tonluk dev tekneyi yolun ortasında gören vatandaşlar ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. Gökmen Civelek’in akrabalarıyla kurup işlettiği atölyede inşa edilen 52. balıkçı teknesi de böylelikle çıkmış oldu. Mahalle içerisinde Bin m2’lik bir atölye sahasında inşa edilen dev balıkçı teknesini liman sahasına götürmek için bir markete ait duvar yıkılırken, elektrik şirketi personelince bazı kablo ve direklerde önlem alındı.

Kaynak: İHA

Freni boşalan tır denize düştü Fethiye'de "Arabasız Gün" etkinliği Diyarbakır'da şiddetli sağanak ve fırtına Damada arkadaşlarından şok baskın Trabzon'da sel sonrası yaşanan heyelan kamerada Ters şeritte son sürat yolculuk: O anlar kamerada