Bünyamin Sürmeli'den "Batı Karadeniz" uyarısı: "200 kilograma dayanacak"

Ülke genelinde kuvvetli sağanak yağışın etkili olması beklenirken meteoroloji 12 il için sarı kodlu uyarı verdi. Haber Global Meteoroloji Editörü Bünyamin Sürmeli, özellikle Batı Karadeniz için uyardı, "Yağışın miktarı 200 kilogramı bulacak" dedi.

Son Güncelleme:

Türkiye genelinde kuvvetli sağanak yağışın etkili olması beklenirken Meteoroloji Genel Müdürlüğü 12 il için sarı kodlu uyarı verdi. Sıcaklıklarda ise 8-12 derece düşüş bekleniyor. Haber Global Meteoroloji Editörü Bünyamin Sürmeli de deniz suyu sıcaklıklarının hala yüksek olduğunu ve bu durumun en çok Akdeniz ve Karadeniz çevrelerini etkileyeceğini belirtti.

Batı Karadeniz için sel riskine dikkat çeken Sürmeli, "Bugün ve yarın hatta Çarşamba sabahına kadar beklediğimiz yağış, sel riskinin bulunduğu alanların merkezinde Bartın ve Zonguldak bulunuyor. Ve yakın çevresine dikkat çekmek istiyorum. Yani sistem biraz doğulu, biraz batılı, güneyli, biraz kuzeyli. O zaman yakın çevresini de etkiler Ama şu anda modeller bu merkezleri gösteriyor ve yağışın miktarı Bartın'da 200 kilograma dayanacak. 195 kilo gösteriyor modellerimiz, çok ciddi bir yağıştan bahsediyoruz" ifadelerini kullandı.

Numan Kurtulmuş'tan ilk 4 madde tartışmalarına ilişkin açıklama: "Zaman kaybı" İzmit Körfezi’nde yüzlerce kuştan güzel görüntüler Türk Yıldızları ve SoloTürk'ten TEKNOFEST için deneme uçuşu Elazığ'da ilginç manzara: Kadının yılan ile sohbeti gülümsetti Konya'da satılığa çıkarılan ada yeni sahibini arıyor Yavru kedi itfaiye ekiplerinin adeta sabrını test etti