Bülent Kuşoğlu kimdir?

"Bir CHP'linin Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştüğü" iddiasıyla gündeme gelen CHP'li Bülent Kuşoğlu kimdir? Bülent Kuşoğlu nerelidir, kaç yaşındadır?

Son Güncelleme:

Sözcü Gazetesi yazarı Rahmi Turan'a "Muharrem İnce ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Beştepe'de görüştü" diye bilgi aktaran Talat Atilla'nın sitesinde yazarlık yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, kimdir?

Bülent Kuşoğlu, 1958 yılında Erzurum'da doğdu. Bülent Kuşoğlu'un baba adı Mehmet, anne adı Remziye'dir. Yeminli Mali Müşavir, maliyeci ve ekonomist olan Bülent Kuşoğlu, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni bitirdi. 

Bülent Kuşoğlu, İngiltere'de sosyal güvenlik konularında çalışmalar yaptı. Maliye Bakanlığında Baş Hesap Uzmanlığı, Milli Savunma Bakan Danışmanlığı, Sosyal Sigortalar Kurumu Genel Müdür Yardımcılığı, Dünya Bankası gözetiminde, Türk Sosyal Güvenlik ve Sağlık Sisteminin Reformu projelerinde Değerlendirme Kurulu ve Yürütme Komisyonu Üyeliği yapan Bülent Kuşoğlu, özel sektörde genel müdürlük, yönetim kurulu üyeliği ve yönetim kurulu başkanlığı görevlerinde bulundu. Bülent Kuşoğlu, ulusal ve çeşitli internet gazetelerinde köşe yazıları yayımlanmaktadır.

24, 25 ve 26. Dönemde Ankara Milletvekili seçilen Bülent Kuşoğlu, 24 ve 26. Dönemde Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeliği yaptı. Bülent Kuşoğlu, 26. Dönemde Ekonomik İş Birliği Teşkilatı Parlamenter Asamblesi (EİTPA) Türk Grubu Üyeliği yaptı. 

Bülent Kuşoğlu, CHP İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı'dır.

Çok iyi düzeyde İngilizce bilen Kuşoğlu, 2 çocuk babasıdır.

Sonraki Haber