Bugün Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü

Down sendromlu kardeşler Özge ve Berke 22 yaşına girdi. Kastamonu'daki Özel Bireyler ve Aileleri Dayanışma Derneği tarafından işletilen Mutlu Kafe'de iftarın ardından kendileri için düzenlenen doğum günü etkinliğinde mutlulukları görülmeye değerdi.

Son Güncelleme:

Günün yıldızı onlardı. Down sendromlu ikizler, kendileri için toplanan kalabalığı coşkuyla karşıladı.

Kastamonu'da yaşayan down sendromlu kardeşler Özge ve Berke 22 yaşına girdi.

Anneleri, onların mutluluklarına mutluluk katmak için sürpriz hazırlamak istedi.
Kastamonu Özel Bireyler ve Aileleri Dayanışma Derneği tarafından işletilen Mutlu Kafe bunun için en doğru yerdi.

Anne ve babasıyla Mutlu Kafe'ye giren Özge ve Berke, kendileri için hazırlanan pastayı gördüklerinde mutlulukları görülmeye değerdi.

Uludağ'daki otel yangını bu şekilde çıkmış! Çakaldan çakallığını konuşturan hareket Sürücülerin kapatılmayan çukurlarla imtihanı Bursa Ovası'nın besleyen barajda toplu balık ölümü Motokurye ve minibüs şoförü arasında kavga Plastik kasaların olduğu depoda yangın