Bu geyik koşmuyor adeta uçuyor! Bir anlığına havada asılı kaldı!

Geyikler sık ağaçlıklı alanlarda oldukça hızlı koşabilen hayvanlardır. Onları hız yaparken gösteren birçok video mevcut... Peki uçarken gösteren bir video izlediniz mi? Masallar hariç...

Son Güncelleme:

Bu videoda oldukça iri bir geyiğin koşarken bir anlığında havada süzüldüğü anları izleyebilirsiniz. Video o kadar çok beğenildi ki sosyal medyada viral oldu.

GEYİKLER NE KADAR HIZLI KOŞABİLİR?

Geyikler, oldukça hızlı koşabilen hayvanlardır. Ancak geyik türleri arasında hızlarında farklılıklar olabilir. Genellikle geyikler, bir tehlike durumunda veya avcıdan kaçarken hızlı koşma yeteneklerini sergilerler.

Beyaz kuyruklu geyik (Odocoileus virginianus), genellikle 48-56 km/sa (30-35 mph) hızlarında koşabilir. Bu, kısa mesafelerde oldukça etkileyici bir hızdır. Ancak, bu hızlar daha çok kısa süreli süratlerde gerçekleşir ve uzun mesafeler boyunca sürdürülemez.

Geyik türleri genellikle hızlı koşma yeteneklerini, doğadaki avcılardan (örneğin kurt, puma) kaçma ve hayatta kalma stratejisi olarak geliştirmişlerdir. Bu hızlı koşma yeteneği, onları avcıların saldırılarından koruma ve açık alanlarda güvenli bir şekilde kaçma konusunda avantajlı kılar.

Klasik otomobil tutkunları prostat kanseri farkındalığı için buluştu Şehrin göbeğinde attığı drift pahalıya patladı Tekirdağ il genelinde operasyon: 174 kişi yakalandı Minibüs sürücüsünden otomobil sürücüsüne halatlı tehdit Düğün konvoyu dehşeti: Cep telefonu kamerasına yansıdı İzmir Körfezi'ne tablo ağırlaşıyor: Yine yüzlercesi kıyıya vurdu