Böyle pişirince ne yağlı kalıyor ne de kararıyor! İşte tam kıvamında enfes patlıcan kızartmanın 6 püf noktası
Sebzeleri kızartarak tüketmeyi tercih edenlerin en sık kullandığı sebzelerden biri patlıcan oluyor. Soslu yoğurt ile tüketilen ya da karnıyarık hazırlarken kızartılan patlıcan kararmasın ve yağ çekmesin istiyorsanız bu 6 püf noktasını bilmeniz gerekiyor.
Son Güncelleme:
Kızartması en sevilen sebzelerden biri olan patlıcan doğru şekilde kızartılmadığında kararır ve fazla yağ çeker. Bu sorunların önüne geçmek için patlıcan kızartmanın püf noktalarını öğrenmek gerekiyor. Patlıcan kızartmasını hazırlarken kararmasını ve fazla yağ çekmesini önlemek için kullanabileceğiniz birden fazla yöntem var. İşte kararamadan ve yağ çekmeden patlıcan kızartmanın 6 püf noktası: