Boş zamanlarında mousepad olan kedi!

Günün viral kedi videosu... Mousepad olarak görev yapan evcil kedi izleyenleri kahkahaya boğdu. İşte sosyal medyada viral olan kedi.

Son Güncelleme:

İnternet icat olduğundan beri bundan en iyi faydalanan hayvan türü kediler oldu. Hemen hemen her gün yeni bir kedi videosunu izlemek ve onlara bir kez daha hayran olmak kaçınılmaz.

Tıpkı mousepad'lik yapan bu kedi gibi. Sahibinin eğlencesine katılan kedi, sosyal medyayı çalkalarken video kısa sürede viral oldu. 

KEDİLER HAKKINDA TUHAF GERÇEKLER

Kedilerin 230 kemikleri vardır: Bir insanın 206 kemiği var, kedilerin ise 230. Kediler oldukça esnek ve hareketli yaratıklardır. Bu sayede, kediler vücutlarındaki bu fazla kemikleri kullanarak inanılmaz derecede çevik ve hızlı hareket edebilirler.

Kedilerin en iyi duyusu işitme yetenekleridir: Kediler, insanlardan çok daha iyi işitme yeteneklerine sahiptirler. İşitme duyuları o kadar hassastır ki, bazen kediler, ultrasonik sesler gibi insan kulağı tarafından duyulamayan sesleri bile işleyebilirler.

Kediler her türlü sesten rahatsız olabilir: Kediler, yüksek sesli müzik veya yüksek sesle konuşma gibi şiddetli seslerden hoşlanmazlar. Bu tür sesler onları rahatsız edebilir ve hatta stres yaratabilir.

Kediler terleyemez: Kediler terleme yeteneğine sahip değildirler. Bu nedenle sıcak havalarda serinlemek için nefes alırlar ve ağızlarından buharlaşan su damlaları salarlar.

Kedilerin miyavlaması insanlar için özeldir: Kediler, miyavlamalarını genellikle yavrularıyla veya sahipleriyle iletişim kurmak için kullanırlar. Yetişkin kediler birbirleriyle miyavlamazlar.

Birçok farklı kürk desenine sahiptirler: Kedilerin tüy desenleri ve renkleri, birçok farklı varyasyona sahiptir. Siyah, beyaz, çizgili, lekeli veya benekli gibi birçok farklı görünüme sahip kediler vardır.

Kediler rüya görür: Kedilerin rüyalar gördüğü düşünülmektedir. Gözleri hareket eder, kulakları titreşir ve bacakları kasılır. Rüya gördüklerine dair bir işaret olabilir.

Kedilerin koku duyuları güçlüdür: Kediler, inanılmaz derecede hassas bir koku duyusuna sahiptirler. Bu özellikleri, avlarını bulma ve birbirleriyle iletişim kurma konularında büyük bir avantaj sağlar.

Kaynak: Haber Global TV

10 keçisi tüfekle vurulan çoban: "Ne istediniz gebe hayvanlarımdan, içim yanıyor" Tek katlı bina yaşlı adamın üzerine böyle çöktü! ‘Şehit Kokusu’ adını verdiği parfümü satan işletmeye ceza Şehit Polis Şeyda Yılmaz’ın eşi: “Şehitlerimizi unutmayalım” Fatih’te cam çerçevenin adamın üzerine düştüğü o anlar kamerada La Casa de Papel'in Berlin'i Pedro Alonso, İstanbul'da görüldü