Bolu'da tilkiyi bisküvi ile besledi

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde çiftçilere destek amacıyla mısır tarlalarında gece nöbeti tutan Mudurnu Avcılar Derneği Başkanı Murat Yavuz, yanlarına gelen tilkiyi bisküvi ile besledi. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Son Güncelleme:

Mudurnu Avcılar Derneği Başkanı Murat Yavuz, ilçeye bağlı Pelitözü köyünde yabani hayvanların sıkça geldiği mısır tarlalarında gece nöbeti tutan çiftçilere destek olmak için nöbete katıldı. Nöbet esnasında köylülerle birlikte mısır pişirirken yanlarına tilki yaklaştı.

Yanlarına gelen tilkiyi fark eden Murat Yavuz, elindeki bisküvi ile tilkiyi besledi. Bisküvi ve ekmek ile karnını doyuran tilki, bir süre sonra bölgeden uzaklaştı.

10 keçisi tüfekle vurulan çoban: "Ne istediniz gebe hayvanlarımdan, içim yanıyor" Tek katlı bina yaşlı adamın üzerine böyle çöktü! ‘Şehit Kokusu’ adını verdiği parfümü satan işletmeye ceza Şehit Polis Şeyda Yılmaz’ın eşi: “Şehitlerimizi unutmayalım” Fatih’te cam çerçevenin adamın üzerine düştüğü o anlar kamerada La Casa de Papel'in Berlin'i Pedro Alonso, İstanbul'da görüldü