Bolu'da iki grubun kavgası AVM'yi savaş alanına çevirdi

Bolu'da bulunan bir AVM'de iki grubun kavgası saniye saniye kameralara yansıdı. Polis ekipleri masa ve sandalyelerin havada uçtuğu kavgayı ayırmakta zorlandı.

Son Güncelleme:

Edinilen bilgiye göre, alışveriş merkezinde bulunan alkollü bir mekanda müşteriler ile işyeri sahibi arasında tartışma yaşandı. Yaşanan tartışmanın ardından AVM’den ayrılan müşteriler daha kalabalık şekilde geri geldi. Polis ekiplerinin de bulunduğu alanda işyeri sahibi ile bir süre konuşan grup, daha sonra tekme ve yumruklarla şahsa saldırdı. Alışveriş merkezinde bulunan sandalye ve masalarla birbirlerini darp eden grubu polis ekipleri güçlükle ayırdı. Savaş alanına dönen alışveriş merkezindeki kavga anları saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak: İHA

Yok mu 100 bin TL'ye çalışacak tamirci? Denizli'de bir berber müşterisini sıcak hava balonunda tıraş etti Tuzla’da tır kasasında 8 ton birden ele geçirildi! Sahilde yine bir kadına ait cansız beden bulundu! Ormanda avuçlarına meyve doldurarak bekledi, başına gelenlere inanamadı Hüngür hüngür ağlayan sahibini teselli eden atın görüntüleri şaşırttı