Pastanede mide bulandıran görüntüler!

Mersin'in Tarsus ilçesinde zabıta ekipleri ihbar üzerine gittikleri pastanede hijyenik koşullarda üretilmeyen içerisinde sinek böcek bulunan ürünlere el koydu.

Son Güncelleme:

İnsan sağlığına karşı üretilen ürünler için denetimi sıkılaştıran Tarsus Belediyesi ekipleri, bu çerçevede sık sık denetim yapıyor, ihbarları dikkate alıyor.

Bir ihbarı değerlendiren Tarsus Belediyesi Zabıta ve Sağlık İşleri Müdürlüğü kötü koşullarda üretim yapılan pastaneye giderek halk sağlığını etkileyen ürünlere el koydu. İçerisinde böcek ve sineklerin bulunduğu sağlıksız koşullarda üretimi gerçekleşen pastane ürünleri için sağlık işleri ekipleri numune örnekleri alarak inceleme başlattı.

Yetkililer, ilçede bu tür denetimlerin aralıksız süreceğini bildirdi.

Kaynak: İHA

200 yıllık tarihi bina depreme direnebilmişti, yangında küle döndü Ara eleman ana problem oldu: "Yok mu 100 bin TL'ye çalışacak tamirci?" Turistler bu şehre ilgi duyuyorlar: Basra Körfezi kıyısında, nükleer santral ve tarihi plaj Katil balinalar işte böyle avlanıyorlar! Kameraya yansıyan o yöntem pes dedirtti Kanada'daki Japon kiraz ağaçlarına vatandaştan yoğun ilgi "Bu kadar yeter yavrucuğum" dese de olmadı: Hiperaktif kediyi annesi bile tutamadı