Bir ömür için "evet" dediler: Haber Global ailesinin mutlu günü

Haber Global Muhabiri Esma Murat, meslektaşı Cem Şükrü Yıldız ile hayatını birleştirdi. çiftin bu mutlu gününde sevenleri de yanlarındaydı.

Son Güncelleme:

Haber Global Muhabiri Esma Murat, meslektaşı Cem Şükrü Yıldız ile hayatını birleştirdi. İkili bir ömür mutluluğa evet dedi. Çift düğünlerinde yaşadığı mutluluğu Haber Global mikrofonuna anlattı. Esma Murat, "Bu özel günümüzde gelen tüm yakınlarımıza teşekkür ediyoruz bizi yalnız bırakmadıkları için" diye konuştu. Cem Şükrü Yıldız ise "Bizim için gelen herkese teşekkür ederiz" dedi.

Haber Global ailesi de çifti mutlu gününde yalnız bırakmadı. Haber Global Muhabiri Sevda Bozboğa, "Ona bir ömür mutluluk diliyorum. Cem ile ömür boyu mutlu olsunlar" dedi. Haber Global Muhabiri Mehmet Altunışık ise "Esma iş hayatında başarılıydı. Evlilik hayatında da başarılı olacak. Kendisine bir ömür mutluluk diliyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Global Muhabiri Eren Coşkundili ise çift için "Çok tatlı bir çift olmuşlar inşallah bir ömür çok mutlu olurlar" yorumunda bulundu.

Çift alkışlar eşliğinde dans etti. Mutluluğu gözlerinden okunan Yıldız ailesine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Tekirdağ il genelinde operasyon: 174 kişi yakalandı Minibüs sürücüsünden otomobil sürücüsüne halatlı tehdit Düğün konvoyu dehşeti: Cep telefonu kamerasına yansıdı İzmir Körfezi'ne tablo ağırlaşıyor: Yine yüzlercesi kıyıya vurdu Samsun’da 435 kilo kaçak tütün ele geçirildi Kıyıya gelen yunusu tatilciler denize döndürdü