Bir günde 3 ilde erkek dehşeti! İki kadın katledildi, bir kadın ağır yaralı

Artvin'de Hacer T.'yi öldüren eşi E.T. intihar ederken Sakarya'da Sevda Timur ise dansözlüğü bırakmasını isteyen sevgilisi tarafından öldürüldü. Diyarbakır'ın merkez Kayapınar ilçesinde ise tartıştığı Dilan Kanak'ı tabancayla ağır yaralayan kişi yaşamına son verdi.

Son Güncelleme:

Artvin'in Arhavi ilçesinde sokakta tabancayla ateş ederek karısını öldüren kişi, intihar girişiminde bulundu.

İlçenin Musazade Mahallesi'nde E.T. (30) ile boşanma aşamasında oldukları iddia edilen Hacer T. arasında tartışma yaşandı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine E.T, silahla önce karısına ateş etti, ardından da intihar girişiminde bulundu.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine, polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Hopa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 38 yaşındaki Hacer T, müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

E.T'nin ise Artvin Devlet Hastanesi'ndeki tedavisi sürüyor.

SAKARYA'DA SEVDA, SEVGİLİSİ TARAFINDAN KATLEDİLDİ

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde Ümit D. (40), işi bırakmasını istediği eğlence mekanında dansözlük yapan sevgilisi Sevda Timur’u (30), olumsuz yanıt alınca tabancayla vurarak öldürdü.

Sakarya'daki olay, sabah saatlerinde Serdivan ilçesine bağlı Kemalpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Bir eğlence mekanında dansözlük yapan sevgili Sevda Timur’un evine giden Ümit D., ondan işi bırakmasını istedi.

SEVDA TİMUR

Timur olumsuz yanıt verince tartışma çıktı. Tartışma sırasında Ümit D., tabancayla Sevda Timur’u vurup öldürdü. Ümit D., daha sonra polis merkezine giderek teslim oldu. Ümit D.’nin ifadesi doğrultusuna eve giden polis ekipleri, Timur’un cansız bedenini buldu. Daha önce yaşadığı evlilikten 1 çocuğu olan Sevda Timur’un cenazesi otopsi için morga götürüldü.

Emniyetteki ifadesinde, "İşi bırakmasını istiyordum. Ancak o kabul etmedi. Olay sırasında da alkollü olması nedeniyle ağır konuştu" dediği belirtilen Ümit D., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

DİYARBAKIR'DA VEYSİ ÇİÇEK TARAFINDAN VURULAN DİLAN KANAK AĞIR YARALI

Diyarbakır'da Kayapınar ilçesi çevre yolunda tartıştığı Dilan Kanak'ı (25) başından tabancayla vuran Veysi Çiçek'in (35) kendi kafasına da ateş açtığını gören vatandaşlar durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Çiçek, gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Kanak ise özel bir hastaneye kaldırıldı.

Yaralılardan Çiçek, hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Tedavi altına alınan Kanak'ın sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Sonraki Haber