Bir dâhinin gözünden asla kaçmaz! Yatak odasındaki gizli merdiveni 7 saniyede bulmak için 130 IQ gerekiyor

Yine bir zeka bulmacası ile karşınızdayız. Zeka testi olarak işlev gören bu görsellerde doğru yanıta ulaşma hızınız IQ seviyenizi ortaya koyuyor. Resimdeki gizli merdiveni 7 saniyede yalnızca yüksek IQ'su olanlar buluyor.

Son Güncelleme:

Optik illüzyonlu bir mantık bulmacası ile daha sizlerleyiz. Yatak odasını gösteren bu resimde gizlenmiş bir merdiven var. Sizlerden istenen resimdeki gizli merdiveni 7 saniye gibi kısa bir süre içerisinde bulmanız. 

Resimdeki gizli merdiveni sadece gerçek bir dahi 7 saniye içerisinde bulmayı başarıyor.

Resimdeki gizli merdiveni 7 saniye kadar kısa bir süre içerisinde bulmayı başardıysanız bravo. Bu sizin yüksek IQ'lu olduğunuzu bir kez daha kanıtlıyor.

Eğer 7 saniyede doğru sonuca ulaşamadıysanız üzülmenize hiç gerek yok. Testin doğru çözümü haberimizin devamında sizleri bekliyor. 

 Zeka testi olan bu bulmacada doğru sonuca ulaşmak için resmi dikkatli şekilde incelemeniz gerekecek. Görsel zekası yüksek kişiler sadece 7 saniye içerisinde gizli merdiveni bulmayı başarıyor.

7 saniyede sonuca ulaşamayanlar için testin çözümü aşağıda...

 Optik illüzyonlu zeka testlerinde amaç resimdeki gizli nesneleri süre dolmadan ortaya çıkarmaktır. Görsel zekanızı ve bilişsel yeteneklerinizi ölçen bu testlerde sonuca ulaşma hızınız IQ seviyenizi ortaya çıkarır. 

Henüz sonuca ulaşamadıysanız işte zeka bulmacasının doğru yanıtı:

Sonraki Haber