Binali Yıldırım vazo fırlattı gündem oldu

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Erzincan’da düzenlenen Murat Dalkılıç konseri öncesinde şarkı söyledikten sonra, sahnede vatandaşlara vazo fırlattı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Son Güncelleme:

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Erzincan'da düzenlenen sanatsal ve kültürel etkinlikler kapsamında programa katıldı.

Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen konser öncesi sahneye çıkan Binali Yıldırım, "Erzincan'a girdim ne güzel bağlar" ile “Uzun ince bir yoldayım” türkülerini seslendirdi.

Daha sonra sahnede vatandaşlara vazo fırlattı. Vazo fırlatma anları günün en çok izlenen videoları arasına girdi, sosyal medyada gündem oldu. İşte o anlar...

Kaynak: Haber Global TV

Samsun'da 1919 metre uzunluğundaki Türk bayrağıyla yürüyüş Düzce'de pedallar bağımlılıkla mücadele için çevrildi Van'da sağanak yağış: Erciş'te su birikintileri oluştu Zabıta ekiplerine saldıran seyyar satıcı darbedildi: O anlar kamerada Zehir tacirleri Carlos'tan kaçamadı: Gizlenen uyuşturucudaki "kahve" detayı Ördekleriyle banyo yapan tatil modundaki sevimli kedi sosyal medyayı salladı