Beyoğlu'nda tanıştığı kadınla otele giden şahıs telefonu çaldı, kaçarken düşüp yaralandı

Beyoğlu’nda tanıştığı kadınla bir otele giden şahıs, kadının telefonlarını çalıp kaçmak isterken pencereden atlayacağı esnada sac levhaya basıp aşağıya düştü. Otelin önünde oturan adam ise bir anda yerinden kalkınca yaralanmaktan saniyelerle kurtuldu.

Son Güncelleme:

Olay, geçtiğimiz Pazartesi günü saat 18.30 sıralarında Beyoğlu Kocatepe mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre bir şahıs Taksim Meydanı’nda tanıştığı kadınla bir süre sonra semtte bulunan bir otele gitti. Kadın lavaboya gittiği esnada şahıs, onun iki adet cep telefonunu çaldı. Şahıs ardından pencereyi açarak aşağıya atlamak istedi. Ancak sac levhaya basan şahıs dengesini kaybederek aşağıya düştü. Ne olduğunu şaşırarak kendini bir anda yerde bulan şahıs yaralandı. O esnada orada oturan bir adam ise bir anda yerinden kalkınca yaralanmaktan kıl payı kurtuldu.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekibi yaralı şahsı yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırdı. Şahsın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri ise şahsın kadının cep telefonlarını çaldıktan sonra kaçmaya çalıştığı esnada 1. kattan düştüğünü tespit etti.

Kaynak: İHA

'Change-oto' yapan çeteye yönelik operasyonda 11 şüpheli adliyede Belediye başkanı ve oğlundan husumetlilerine meydan dayağı FPV pilotunun çektiği görüntüleri izleyen vatandaşın korkusu güldürdü Kaşla göz arası hırsızlık: Emekli vatandaşın 7 bin lirasına göz diktiler Düşen uçakta hayatını kaybeden Emir Gülal Nalcı son yolculuğuna uğurlandı Taksi şoförüyle yolcu kavga etti, “polis çağırın, yardım edin”