Beykoz'da TEM otoyolunda metrelerce koşan kadın şaşırttı, nedeni ise sonradan anlaşıldı

Beykoz'da TEM otoyolunda metrelerce koşan kadın görenleri şoke etti. Ölümü göze alarak bakın ne için koştu.

Son Güncelleme:

Beykoz TEM otoyolunda otomobiliyle işe giden 38 yaşındaki Sevil Ara yola çıkan kaplumbağayı fark etti. Otomobilden inerek metrelerce koşan Ara ,araçları durdurarak yoldaki kaplumbağayı ezilmekten son anda kurtardı.

"İLK DÜŞÜNCEM BEN BU KAPLUMBAĞAYI KURTARACAĞIM OLDU "

Sevil Ara "Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden Asya yakasına geçtiğimde otobanın ortasında yolda kaplumbağayı gördüm. Araçlar çok hızlı geçiyorlardı. İlk düşüncem ben bu kaplumbağayı kurtaracağım oldu. Arabamı güvenli bir yere çektim. Aşağıya indim ve koşa koşa kaplumbağaya doğu giderken, bir yandan da el hareketiyle arabaları kaplumbağadan uzak tutmak istedim. Kaplumbağayı aldım ama buralarda bırakacak bir yer yoktu. Bir yere bıraksam tekrar yola çıkıp araç çarpabilirdi. Araştırdım en yakında Ataşehir'de güvenli bir park vardı. Büyük parktı orda yaşasın ve dışarı çıkamaz diye oraya götürdüm "diye konuştu.

Kur'an kursu binasına giren yılan itfaiye ekiplerince çıkarıldı Kepçeyle arkadaşına zeytin yediren operatörün görüntüleri viral oldu Yer Tokat: Ahır ve samanlık alevlere teslim oldu Trakya'daki leylek yuvalarına bakım: Atıklar temizlendi Genelkurmay Başkanı Gürak F-4 savaş uçağını kullandı DEM Partili vekiller ile AK Partili Galip Ensarioğlu arasında tartışma: Kürsüye yürüdü