Beşiktaş'ta bir motosiklet sürücüsü herkesin hayatını tehlikeye attı

Beşiktaş'ta motosikletin tek tekerini kaldırarak gitmeye çalışan motosiklet sürücüsü cep telefonu ile kaydedildi. Trafikte tehlikeli şekilde ilerleyen maganda, hem kendi hayatını hem de diğer sürücülerin hayatını tehlikeye attı.

Son Güncelleme:

Trafikte tehlikeli şekilde ilerleyen maganda, hem kendi hayatını hem de diğer sürücülerin hayatını tehlikeye attı. O anları ise bir kişi sosyal medyadan yayınladı. Olay, Beşiktaş, Barbaros Bulvarı üzerinde geçtiğimiz günlerde meydana geldi. Motosikletin tek tekerini havaya kaldırarak seyahat eden sürücü, hem kendi canını hem de diğer sürücülerin canını tehlikeye attı. O anlar arkadan gelen bir kişi tarafından kaydedildi.

Kaynak: DHA

Yarın mezarı açılacak! Cem Garipoğlu'nun mezarının çevresinde demir bariyerli önlem Zonguldak'ta heyelan! Güvenlik kamerası tarafından kaydedildi Yürekleri ağza getiren kaza! 1 ağır 3 kişi yaralandı Düşük ayarlı altınla dolandırıcılık: 2 kişi tutuklandı SOLOTÜRK ve Akıncı'dan nefes kesen gösteri Dolmuş sürücüsünün tepki çeken görüntüsü: Hem araç kullandı hem de...