Berat Kandili mesajları - Anlamlı, dualı, kısa, uzun, resimli hayırlı kandil mesajları

Berat Kandili mesajları araştırılmaya başlandı. Ramazan ayı öncesinin son kandil gecesi olan Berat Kandili yarın idrak edilecek. Sevdiklerine Berat Kandili'ni kutlamak, mesaj göndermek ve sosyal medya hesaplarından paylaşım yapmak isteyenler kandil gecesi mesajları ile ilgili arama yapmaya başladı.

Son Güncelleme:

Berat Kandili bu sene 17 Mart'ta idrak edilecek. Ramazan ayı için geri sayım sürerken üç ayların üçüncü kandil gecesi olan Berat Kandili'nde eller semaya açılacak, dualar edilecek ve gece ibadetle geçirilecek. Bu mübarek günde sevdiklerinin kandil gecesini kutlamak isteyenler en anlamlı, dualı, kısa, uzun, resimli hayırlı kandil mesajlarını araştırıyor. İşte Berat Kandili mesajları...

BERAT KANDİLİ MESAJLARI

- İslam'ın nurlu yüzü kalbine dolsun Makamınız cennet Hz. Muhammed komşunuz olsun Günlerinize mutluluk, gönlünüze saadet dolsun Berat Kandiliniz mübarek olsun.

- Berat kandilin mübarek olsun. Allah sana sevdiklerinle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin.

- Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Berat kandiliniz hayırlı olsun!

- Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun.

- Allah'ım! Recep ve Şaban'ı hakkımızda mübarek eyle, bize Ramazan'a ulaştır. Berat Kandiliniz mübarek olsun.

- 'Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem' diyen Sevgilinin (s.a.s.) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile... Berat Kandiliniz mübarek olsun.

- Af ve namazın müjdeleyicisi Berat Kandili'miz mübarek olsun. Allah dualarımızı kabul etsin İnşaallah. Hayırlı kandiller.

- Rabbimiz! Hesap görülecek günde, beni, ana babamı ve inananları bağışla. (İbrahim 41) Berat Kandiliniz Hayırlı Olsun.

- Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle Berat kandilinizi kutlarım.

- Berat kelimesi bolluk, bereket, fazilet anlamına gelir. Bu gece Allah'ın lütuflarının bol bol verildiği bir gecedir ve üç ayların ikinci kandil gecesidir. Berat Kandiliniz Mübarek Olsun...

Sonraki Haber