Bayrampaşa'da önce paleti çaldı sonra arkasından koşan çalışanı ezdi! O anlar kamerada

Bayrampaşa'da bir marketin önünden tahta palet çalan şüpheli, aracıyla kaçarken kendisini kovalayan market çalışanına çarptı. Olayın ardından şüpheli gözaltına alınırken, o anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Son Güncelleme:

Olay, Kocatepe Mahallesi'nde gerçekleşti. Cadde üzerindeki marketin önüne gelen şüpheli R.K., dışarıda bulunan tahta paletlerden birini alarak hızla uzaklaştı. Durumu fark eden market çalışanı da şüpheliyi yakalamak için peşinden koştu. Paleti aracına yükleyen şüpheli, bu sırada kendisine doğru koşan market çalışanına aracıyla çarparak kaçtı. Durumun bildirilmesi üzerine harekete geçen polis ekipleri, aracın plakasından şüphelinin kimlik bilgilerini tespit etti. Şüpheli R.K., polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. İşlemleri tamamlanan R.K., "Açıktan Hırsızlık" ve "Kasten Yaralama" suçundan adliyeye sevk edildi. Şüphelinin tahta paleti çaldığı ve peşinden koşan market çalışanına aracıyla çarptığı anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak: DHA

Yanlış hayvana bulaşan şempanzenin az daha aklı çıkıyordu 103 Yaşındaki adam aylardır göremediği karısına kavuşunca gözyaşları sel oldu İşine Porsche ile giden Hindistan’ın en meşhur sokak lezzeti şefi gündem oldu Engelli bırakılan hayvanlar, kendileriyle benzer durumdaki patililerin tedavisi için sahnedeydi Haydar Aliyev'in 101. doğum günü Okullardaki şiddet olaylarına tepki yürüyüşü