Bayrampaşa'da araca almayıp küfür eden taksiciyi böyle dövdüler

Bayrampaşa'da iddiaya göre 3 kişi gece saatlerinde taksiye binmek istedi. Binmek istedikleri taksi sürücüsünün araca almadığı kişiler başka bir taksiye yöneldi. Bu sırada taksicinin kendilerine küfür ettiğini duyan 3 kişi, taksiciyi dövmeye başladı. Yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Son Güncelleme:

Olay, geçtiğimiz pazartesi gece saatlerinde Bayrampaşa Yenidoğan Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, 3 kişi binmek istedikleri taksiye şoför tarafından alınmadı. Bu sırada başka taksiye binmek isteyen kişilere, şoför küfretmeye başladı. Kendilerine edilen küfürleri duyan müşteriler, taksi şoförünü darp etmeye başladı. O sırada bekleyen bir taksi şoförü de kavgayı ayırmak için araya girince, o da müşteriler tarafından darp edildi. Kavga sonrası saldırganlar olay yerinden yürüyerek ayrıldı.

Kaynak: DHA

Van AFAD personelleri İran'a intikal için yola çıktı Kızıl şahinlerin yamaç paraşütü ve drona saldırısı heyecan yarattı Osmangazi Köprüsü'ne zam, feribotu tekrar cazip hale getirdi Beylikdüzü'nden Emir Can İğrek rüzgarı Rize'de 19 Mayıs tarihi kalede coşkuyla kutlandı Türk donanmasının gururları 19 Mayıs kapsamında halkın ziyaretine açıldı