Bayramın ilk gününde yollar boş kaldı! İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 2’lere kadar düştü

İstanbulluların Kurban Bayramı tatilinde memleketlerine ve tatil beldelerine gitmesi ile yollar boş kaldı. Trafik yoğunluğu yüzde 2’lere kadar düşerken, boş kalan yollar havadan görüntülendi.

Son Güncelleme:

Kurban Bayramı'nın birinci gününde İstanbul'da normalde yaşanan trafik yoğunluğunun aksine yollar boş kaldı. Vatandaşların 9 günlük tatillerini İstanbul dışında geçirmesi nedeniyle Avrupa Yakası E5 karayolunda trafik yoğunluğu azaldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi trafik verilerine göre saat 09.00 sıralarında İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 2 olarak ölçülürken, ana arterlerin açık olduğu gözlendi. Yoğunluğun az olduğu ve araç seyrinin rahatça sağlandığı Avrupa yakası E5 karayolu havadan dron ile görüntülendi.

Kaynak: İHA

Avcılara yasak onlara değil: Martılar inci kefaline göz dikti Yalnızlığı dert edinen kedi teselliyi kendini kaloriferin kollarına atmakta buldu İlgiden bıkmış kedinin peluş oyuncak taklidi beğeni kahkahaya boğdu: "Gitti mi?" Hamakta güneşlenme keyfine yılan darbesi: Üzerine düştüğünü gördüğü o an... Kimlik karmaşası yaşayan köpeğin ördek yavrularıyla aile samimiyeti efsaneler arasına girdi Gercüş'te nesli tükenmekte olan alaca sansar ölü bulundu