Batuhan Özdemir açıklama yaptı: Hakkımızda suçlama yok

Eşi Aslı Özdemir ile birlikte Metin İyidil soruşturması kapsamında gözaltına alınan Batuhan Özdemir, "Güvenlik güçleri tarafından bilgime başvurulan konularla ilgili elimden geldiğince yardımcı olduktan sonra ilgili makamdan ayrıldım" dedi

Son Güncelleme:

Eşi Aslı Özdemir ile birlikte eski Korgeneral Metin İyidil hakkında çıkarılan yakalama kararına ilişkin gözaltına alınan Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'in oğlu Batuhan Özdemir, Emniyet'e yardımcı olduğunu belirterek kendisi ve eşi hakkında bir suçlama bulunmadığını söyledi.

Beraatine karar verildikten sonra yeniden tutuklanan eski Korgeneral Metin İyidil hakkındaki yakalama kararının ardından eşi Aslı Özdemir ile birlikte gözaltına alınan, aynı zamanda Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'in oğlu olan İyidil'in yeğeni Batuhan Özdemir, Habertürk'e açıklamalarda bulundu.

Hakkında çıkan haberlerin bir kısmının gerçeği yansıtmadığını ve bu durumdan üzüntü duyduğunu kaydeden Özdemir, "Güvenlik güçleri tarafından bilgime başvurulan konularla ilgili elimden geldiğince yardımcı olduktan sonra ilgili makamdan ayrıldım" dedi.

Özdemir, şöyle devam etti: "Şahsıma ve eşime halihazırda isnat edilen herhangi bir suçlama bulunmadığı gibi tüm gayretimiz Emniyet güçlerine yardımcı olmak yönünde olmuştur. Bu arada konuyu objektif ve yorumsuz bir şekilde ele alan basın mensuplarına şükranlarımı sunuyorum."

Sonraki Haber