Başakşehir'de kemer görünümlü kılıç ile yakalandı

İstanbul Başakşehir'de devriye gezen bekçilerin uygulamasına takılan bir kişi kemere gizlenmiş kılıç ile yakalandı. Ekipler üzerinde kılıç bulunan kişiyi karakola götürerek hakkında işlem başlattı.

Son Güncelleme:

Başakşehir'de devriye gezen bekçiler, şüpheli görünen bir kişinin üst aramasında kemere gizlenmiş kılıç ele geçirdi. Güvercintepe Mahallesi'nde dün gece devriye gezen "Gece Kartalları" olarak bilinen bekçiler, şüphelendikleri bir kişiyi durdurarak Genel Bilgi Toplama Sistemi (GBT) ve üst araması yapmak istedi. Üzeri aranan şahısın kemer kısmına gizlenmiş kılıç bulundu. Ekipler üzerinde kılıç bulunan kişiyi karakola götürerek hakkında işlem başlattı.

Kaynak: İHA

Zeytinyağı diye halkı kandırıyorlar: Etikette algı oyunları Ev fiyatları düştü, kiralar arttı: Satamayan kiraya veriyor Sağlık Bakanlığı harekete geçti: Randevu sorununa yapay zekalı çözüm 70 milyonda bir görülen hastalığa yakalandı, damardan aldığı besinle hayata tutunuyor Depremzede çocuklara eğitim desteği: Gönüllüler yalnız bırakmıyor Kırşehir'de şehitlere vefa: Hatıraları adlarına yaptırılan ağaçta yaşayacak