Barış Atay bir grubun saldırısına uğradı

Türkiye İşçi Partisi Milletvekili Barış Atay, kimliği belirsiz bir grup tarafından saldırıya uğradı. Atay'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Son Güncelleme:

Türkiye İşçi Partisi (TİP), milletvekili Barış Atay'ın saldırıya uğradığını bildirdi. TİP, Twitter'dan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Gün içinde Süleyman Soylu tarafından hedef gösterilen Genel Başkan Yardımcımız Barış Atay, bu gece “kimliği belirsiz” bir grubun saldırısına uğramıştır. Barış yoldaşımızın sağlık durumu iyidir. Dayanışma dilekleri için teşekkür ederiz."

NE OLMUŞTU?

Barış Atay, Twitter'dan yaptığı paylaşımda "Sen bir seri tecavüzcüyü korudun, kolladın @suleymansoylu. Hayatın boyunca her fırsatta yüzüne vurulması, asla unutmaman için uğraşacağız" ifadelerini kullanmıştı. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Barış Atay'ın bu tweet'ini retweet yaparak "Tecavüzcü PKK yöneticilerinin talimatıyla HDP'den milletvekili olan PKK ve DHKP-C artığı; Benden “tecavüzcü kollayıcı” olmaz da Senden tam tecavüzcü olur... Tuma’nın kollayıcısı, dikkat yakalanma..." demişti. 

Sonraki Haber