This browser does not support the video element.

Bakan Yerlikaya'dan Konya'da polise saldırıyla ilgili açıklama: Mustafa Topuz 7 bıçak darbesiyle ağır yaralı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Konya'da polise yönelik bıçaklı saldırıyla ilgili açıklama yaptı. Yerlikaya, "Kahraman Polisimiz Mustafa Topuz aldığı 7 bıçak darbesiyle ağır yaralanmış ve hastaneye kaldırılmıştır" dedi. Valilik açıklamasına ise saldırganın çok sayıda suç kaydının olduğu belirtildi.

Son Güncelleme:

Konya'nın Selçuklu ilçesinde yardım çağrısı üzerine bir eve giden polislerden biri bıçakla yaralandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olayla ilgili açıklama yaptı.

Bakan Yerlikaya, "Bu sabah saat 10.30 sıralarında Konya Selçuklu ilçemizde sinir krizi geçiren bir hasta ile ilgili olarak 112 Sağlık ekiplerinin yardım talebi üzerine olay yerine ivedilikle polis ekiplerimiz sevk edilmiştir. 29 yaşındaki E. K. adlı şahıs kontrol altına alınmaya çalışılırken çıkan arbedede görevli Kahraman Polisimiz Mustafa Topuz aldığı 7 bıçak darbesiyle ağır yaralanmış ve hastaneye kaldırılmıştır. Söz konusu şahıs yaralı olarak suç aletiyle birlikte yakalanmış ve hastanede gözaltında tutulmaktadır" dedi.

"ÇOK SAYIDA SUÇ KAYDI VAR"

Konya Valiliği'nden yapılan açıklamada ise, “13 Ekim 2024 günü Selçuklu ilçesinde sinir krizi geçiren hasta ile ilgili ambulans görevlilerinin yardım talebi üzerine polis ekibimiz olay mahalline sevk edilmiş, şahsın kontrol altına alınması esnasında yaşanan arbede ve mukavemette ekipte görevli Polis Memurumuz Mustafa Topuz sırtından bıçaklanarak ağır yaralanmıştır. Şüpheli şahıs suç aleti ile birlikte yaralı vaziyette yakalanmış olup, şahsın çok sayıda suç kaydı olduğu anlaşılmıştır. Konu ile ilgili araştırma titizlikle yürütülmektedir. Yaşanan elim olayda yaralanan polis memurumuza acil şifalar dileriz” denildi.

Sonraki Haber