Bakan Yerlikaya duyurdu! Bir organize suç örgütü daha çökertildi

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Yalova’da eş zamanlı olarak düzenlenen “MAHZEN-6” operasyonlarında elebaşılığını zehir taciri Cüneyt Dizdaroğlu’nun yaptığı Organize Suç Örgütünün çökertildiğini duyurdu.

Son Güncelleme:

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Mahzen operasyonlarına ilişkin detayları açıkladı.

Yerlikaya'nın açıklamaları şöyle:

Yalova’da eş zamanlı olarak düzenlenen “MAHZEN-6” operasyonlarında elebaşılığını zehir taciri Cüneyt Dizdaroğlu’nun yaptığı Organize Suç Örgütü çökertildi. Operasyonlar sonucu organize suç örgütü elebaşının da aralarında olduğu 15 şüpheli yakalandı.

Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Organize Suç Örgütlerine, Zehir Tacirlerine, Halkımızın Huzurunu Bozanlara Hayatı Dar Edeceğiz Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu; Yalova ile Armutlu ilçesinde organize suç örgütü üyelerinin, Armutlu merkezli uyuşturucu dağıtımını yaygınlaştırarak, turizm sezonunda temin ettikleri uyuşturucuları satmayı hedefledikleri tespit edildi.

Operasyonlar sonucu:

Ruhsatsız tabancalar, Pompalı tüfek ve av tüfekleri Çok miktarda uyuşturucu madde ile Çok sayıda fişek ve dolu kartuşa el konuldu.

Sonraki Haber