Bakan Uraloğlu'dan İsrail'e uçuşlar ve tahliye operasyonu sorularına yanıt

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İsrail'deki gelişmelerle ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Son Güncelleme:

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye'nin bölgeye yönelik faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Uçuşların durdurulması ve deniz ticareti konusunda Uraloğlu,

"Şu anda havayolu ile ilgili uçuşları durdurduk. İsrail limanları ile ilgili güvenlik önlemi alınarak yanaşılması söz konusu. Artırma ya da kaldırma konusunda şartları takip ediyoruz. Yeni bir karar alınırsa alırız" dedi.

Uraloğlu, bölgeden olası tahliye operasyonuna ilişkin, "Dışişleri Bakanlığımızla koordineliyiz, gerek duyulursa denizden, havadan her türlü operasyonu yapmaya da hazırlıklıyız" diye konuştu.

Kaynak: Haber Global TV

İftar sonrası acile başvurular arttı Doğum yardımı artıyor Metroda tartıştığı kişiye tekme atıp küfür etti Hakkari’de Elsem bebek depreme böyle yakalandı Ofisinde esrar yakalandı: "Kullanıyorum ama bu maddeler bana ait değil" Kırıkkale'den şaşırtan görüntüler: Doğanın en özel anları kamerada