Bakan Fidan: FETÖ elebaşı Gülen'in ölümü bizi rehavete sokmayacak, örgütle mücadele sürecek

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in ölümüne ilişkin açıklamalarda bulundu. İstihbarat kaynaklarının da ölümü doğruladığını belirten Bakan Fidan, "Bu karanlık örgütün lideri ölmüştür. Terörle mücadelede milletimizin kararlılığı devam edecektir. Bu haber bizi gevşemeye, rehavete itmeyecektir" dedi.

Son Güncelleme:

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in ölümüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Ankara'da Ukrayna Dışişleri Bakanı Andrii Sybiha ile ortak basın toplantısında bu konuya ilişkin soruyu yanıtlayan Bakan Fidan, şunları söyledi:

"İstihbarat kaynaklarımız ölümü doğruluyor. Bu karanlık örgütün lideri ölmüştür. Terörle mücadelede milletimizin kararlılığı devam edecektir. Bu haber bizi gevşemeye, rehavete itmeyecektir. Türüne ender rastlanan bir tehdit olmuştur. Gençlerimizi kandırarak saflarına katmış, bunları kutsallarına ihanet eden bir makineye dönüştürmüştür. Bu insanlar yabancı istihbarat servisleri elinde değerlerine karşı silah olarak kullanılmaktadır. Bu ölümle onlar üzerindeki büyünün kalkmış olması lazım. Bu ihanetten vazgeçmeye davet ediyorum. Bu yol iyi bir yol değil. Bu yolun sonu iyi bir son değil."

Sonraki Haber