Bahçeli'den DEM ile el sıkışma açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gazeteci Sinan Burhan'a DEM Partililerin elini sıkma kararını Erdoğan'ın konuşmasını dinledikten sonra aldığını açıkladı. Cumhurbaşkanı'nın iç cepheyi sağlam tutma çağrı ve çabalarını desteklediğini söyledi.

Son Güncelleme:

Türkiye Büyük Millet Meclisi salı günü tarihi anlara tanık olmuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Dem Partili milletvekilleri ile tokalaşmıştı. Bahçeli şaşkınlıkla karşılanan bu adımı hakkında ilk kez konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gazeteci Sinan Burhan'a DEM Partililerin elini sıkma kararını Erdoğan'ın konuşmasını dinledikten sonra aldığını açıkladı.

28 dönem 3. Yasama Yılı açılışında dem partililer ile tokalaşma kararını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasından sonra aldığını söyledi.

"ERDOĞAN'IN KONUŞMASI ETKİLİ OLDU"

"Beni harekete geçiren sayın Cumhurbaşkanı'mızın yaptığı konuşmadır. Erdoğan'ın meclis açılışındaki "iktidar ve muhalefetiyle hasımlarımıza korku verecek bir şekilde çalışması elzemdir." Şeklindeki konuşması üzerine dem partililerin elini sıkma kararı aldım."

Bahçeli, milletvekillerinin normalleşmeye öncülük yapması gerektiğine dikkat çekti.

KYK yurdunda dehşet: Yeni mezun gencin ölümü böyle kaydedildi Bursa'da psikolojisi bozulan otobüs şoförü inat edip gitmedi Konut ve iş yeri kirasına zam sınırı CHP'de ayağa kalkma polemiği Haber Global Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda: Keskin nişancı eğitimi nasıl gerçekleşiyor? Okul müdüründen hayat kurtaran hamle