Bağcılar'da taş fırlatarak ATM'lere zarar veren şahıs yakalandı

Bağcılar'da bir kişi, yerden aldığı taşları ATM'lere fırlatarak zarar verdi. ATM'leri kullanılmaz hale getirirken güvenlik kamerasınca görüntülenen şahıs yakalandı.

Son Güncelleme:

İstanbul Bağcılar'da cadde üzerinde ilerleyen bir kişi bir anda eline geçirdiği taşları ATM'lere fırlatarak zarar verdi. ATM'leri kullanılmaz hale geldiği belirlenirken, güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri şahsın kimliğini tespit etti. ATM'lere zarar verdiği tespit edilen E.B.(38) Bağcılar ilçesi Kemalpaşa Mahallesinde yakalandı. İfadesinde alkollü olduğunu, bir anlık sinir esnasında olayı gerçekleştirdiğini öne süren şahsın, "uyuşturucu madde ticareti" ve benzeri gibi suçlardan çok sayıda sabıka kaydının olduğu ortaya çıktı. Gözaltına alınan şahsın adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.

Kaynak: İHA

Sahibinin kediyi ayaklarının ucunda oynattığı görüntüler viral oldu Hırsıza niyet sırtlana kısmet! Motosikletiyle devriye atan bekçiye sürpriz karşılama Bir garip kovalamaca! Koli bantlı kedi yardım etmek isteyen itfaiyecilerden kaçtı 30 saniyede 160 bin liralık vurgun! O anlar kamerada Malatya'da bir ilginç ihlal! Para cezası kesildi Hatay'da hurdacılara yönelik operasyon