Babasını öldürüp annesini yaraladı, vurularak yakalandı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, şizofreni hastası olmasına rağmen ilaçlarını almadığı öne sürülen E.K. (46), bıçakla babası İ.K.'yı öldürüp, annesi E.K.'yı yaraladı. Elinde bıçakla sokağa çıkan E.K., bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.

Son Güncelleme:

Antalya'da Manavgat'ın Örnek Mahallesi'nde ailesiyle yaşayan E.K., saat 09.00 sıralarında, babası İ.K.'yı bıçaklayarak öldürdü. Annesi E.K.'yı da yaralayan E.K., elindeki bıçakla sokağa çıktı.  

Üzerinde kanlı tişört ve eşofman bulunan E.K, "Babamı öldürdüm, annemi yaraladım" diye bağırmaya başladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı E.K., sağlık ekipleri tarafından evden alınarak hastaneye götürüldü.

VURULARAK ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Elindeki bıçakla uzun süre polis ekiplerine direnen E.K., çevredekilere saldırma ihtimaline karşı, Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan alınan izinle, sol bacağından vurularak etkisiz hale getirildi. İlk müdahalesi sağlık ekipleri tarafından yapılan E.K, devlet hastanesine götürüldü. Baba İ.K.'nın cenazesi ise Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

SAĞLIK EKİPLERİ YANGIN MERDİVENİNDEN İLAÇ VERMİŞ

Şizofreni hastası olduğu ve bir süredir ilaçlarını almadığı öne sürülen E.K.'ya, 14 Mart günü ailesinin yardım istemesi üzerine eve gelen sağlık ekipleri tarafından yangın merdiveninden ilaç verildiği öğrenildi. O anlar ise çevredekiler tarafından görüntülendi.

DHA 

Sonraki Haber