Azerbaycan'ın Ticaret Temsilciliği Türk iş adamlarına yönelik video hazırladı

Azerbaycan ile iş birliği yapmak isteyen Türk girişimci ve yatırımcılara ülkenin yatırım fırsatları hakkında bilgi vermek ve diğer desteklerin temin edilmesi için Azerbaycan Cumhuriyeti'nin Türkiye Cumhuriyetinde Ticaret Temsilcisi Ofisi (TTO) faaliyetlerine başladı.

Son Güncelleme:

Azerbaycan ile iş birliği yapmak isteyen Türk girişimci ve yatırımcılara ülkenin yatırım fırsatları hakkında bilgi vermek ve diğer desteklerin temin edilmesi için Azerbaycan Cumhuriyeti'nin Türkiye Cumhuriyetinde Ticaret Temsilcisi Ofisi (TTO) faaliyetlerine başladı. Tamerlan Taghiyev Azerbaycan'ın İstanbul'daki Başkonsolosluğunda Ticaret Temsilcisi olarak atandı.

TTO Azerbaycan ve Türkiye ekonomileri arasında köprü görevi görerek, Türk iş insanlarına Azerbaycan'ın yatırım ortamı, ithalat-ihracat fırsatları, teknoloji transferi ve iş ilişkileri kurulması konularında destek veriyor.

2023 yılı Haziran ayında faaliyetlerine başlayan TTO, "Yabancı yatırım düşünüyorsanız yabancı olmayan Azerbaycan'a gelin" sloganıyla Türkiye'deki hükümet ve iş adamlarıyla toplantılar gerçekleştirip Azerbaycan'da, özellikle işgalden kurtarılan bölgelerde mevcut yatırım fırsatları, uygulanan imtiyaz ve teşvikler hakkında bilgiler vererek Azerbaycan'da iş kurmak ve yatırım yapmak isteyen Türk işadamlarının Azerbaycan'a iş gezilerini organize etti.

Bu doğrultuda Türk iş adamlarının Azerbaycan'daki yatırım ortamı ve mevcut destek mekanizmaları hakkında soruları olduğu dikkate alınarak TTO Azerbaycan'ın ticaret ve yatırım olanaklarını daha dinamik ve interaktif bir şekilde tanıtmak amacıyla Türkçe bir video sunum hazırladı.

Daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki iletişim bilgileri aracılığıyla TTO'ya ulaşabilirsiniz.

İletişim detayları:

Vadistanbul Bulvarı, Ayazağa Mah. Azerbaycan Cad. No: 109-E, 1D Blok, 34485, Sarıyer, İstanbul.

Tel: (0212)3050062, G: (0554) 0198965

E-posta: 

Sosyal medyada yeni akım: "Baba bu akşam eve gelmiyorum" Samsun'da 1919 metre uzunluğundaki Türk bayrağıyla yürüyüş Düzce'de pedallar bağımlılıkla mücadele için çevrildi Van'da sağanak yağış: Erciş'te su birikintileri oluştu Zabıta ekiplerine saldıran seyyar satıcı darbedildi: O anlar kamerada Zehir tacirleri Carlos'tan kaçamadı: Gizlenen uyuşturucudaki "kahve" detayı