Ayakları yere basmayan festivalde ikinci gün: Bayraktar TB3 SİHA nefes kesti

Bu yıl Adana'da Şakirpaşa Havalimanı'nda düzenlenen TEKNOFEST'te bugün ikinci gün. Bir yanda savunma sanayinin yıldızları şov yaparken Bayraktar TB3 SİHA halka açık ilk uçuşunu gerçekleştirdi.

Son Güncelleme:

"Gelecek Sen Ol" temasıyla bu yıl Adana Şakirpaşa Havalimanı'nda düzenlenen TEKNOFEST Adana'da ikinci güne girildi. SOLOTÜRK, Hürkuş, gökyüzünde şov yaparken diğer yandan festival kapsamında düzenlenen yarışmalar da devam ediyor. Ayrıca Türk savunma sanayinin son ürünü olan Bayraktar TB3 SİHA halka açık ilk uçuşunu Adana'da gerçekleştirdi.

BAYKAR Teknoloji Lideri ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar 50 yarışmaya 1 milyon 650 bin kişinin başvurduğunu açıklamıştı. O yarışmalara giren ve gelecek vaat eden projeler üzerinde çalışan bazı isimler de neler yaptıkları, duygu ve düşüncelerini Haber Global'e anlattı.

TEKNOFEST'te uçak simülatörlerine yoğun ilgi Kargu TEKNOFEST'te görücüye çıktı Google'ın tercihi baklava oldu TEKNOFEST rüzgarı Adana'da esiyor Bakan Kacır Togg'un yeni modeli T10F'i test etti Telegram'ın kurucusu Pavel Durov neden gözaltına alındı?