Avcılar'da kadına şiddet anları kamerada! Araca zorla bindirip dakikalarca darp etti

İstanbul Avcılar'da, bir kişi tartıştığı kadını sokak ortasında zorla araca bindirip, dakikalarca darp etti. Saldırgan daha sonra kadını bindirdiği araçla hızla uzaklaşırken yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Son Güncelleme:

Olay, sabah 08.00 sıralarında Avcılar Cihangir Mahallesi'nde meydana geldi. Bir kadın ve erkek, sokak ortasında tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede ikilinin kavgasına dönüştü. Tartıştığı kadını zorla araca bindiren kişi, içeride de kadına vurdu. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Ancak saldırgan, kadını zorla bindirdiği araçla olay yerinden uzaklaştı. Olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları incelemenin ardından aracı bulmak için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Gaziantep'te ihbar üzerine gidilen adresteki şüpheli polisle çatıştı Antalya sahilleri sonbaharı dinlemedi! Yamaç paraşütçüsü ölümden döndü: İniş sırasında... Çöplükten çıkan yangın ormana sıçradı Şişli’de yol kavgası: Araçtaki yolcuyu camdan çıkarmaya çalıştı Düğün salonu boks ringine döndü