Avcılar'da bir işyerine ait balon maskot iki çocuk tarafından bıçaklandı

Avcılar’da av malzemeleri satan işyerinin önünde bulunan balon maskot, yaşı 12-13 olduğu tahmin edilen bir çocuk tarafından bıçaklanarak patlatıldı. Yaşanan anlar güvenlik kamerasına yansırken işletmeci, maskota değil ama küçük çocuğun cebinde bıçak taşımasına üzüldüğünü belirtti.

Son Güncelleme:

Olay geçtiğimiz hafta Deniz Köşkler Mahallesi, E-5 Yanyol’da bulunan bir işyerinin önünde meydana geldi. Bir çocuk, dükkanın önünde reklam amaçlı bulunan maskot balonu cebinden çıkarttığı çakı ile bıçaklayarak patlattı. Çocuk, daha sonra olay yerinden kaçtı. Dükkan sahibi, işyerinin güvenlik kamerasını izlediğinde şaşkınlık yaşadı. İşletmeci durumu polise bildirirken, şikayetçi olmadıklarını belirtti.

Kaynak: İHA

Van AFAD personelleri İran'a intikal için yola çıktı Kızıl şahinlerin yamaç paraşütü ve drona saldırısı heyecan yarattı Osmangazi Köprüsü'ne zam, feribotu tekrar cazip hale getirdi Beylikdüzü'nden Emir Can İğrek rüzgarı Rize'de 19 Mayıs tarihi kalede coşkuyla kutlandı Türk donanmasının gururları 19 Mayıs kapsamında halkın ziyaretine açıldı